fredag 22. oktober 2021

Å skrive frem minner med Kristin von Hirsch. I Fredrikstad

 Å skrive frem minner

kurs med Kristin von Hirsch

 

Har du lyst til å utforske din egen hukommelse for å finne ut om det gjemmer seg mer der inne enn de ‘samme gamle’ historiene? Eller har du et forsett om å feste deler av livet ditt til papiret, men trenger litt drahjelp? Da er dette kurset noe for deg.

 

Vi husker egentlig mye mer enn vi tror, og på dette kurset får vi fart på hukommelsen ved hjelp av en rekke enkle og morsomme minneteknikker som vi kombinerer med skriveøvelser. Det handler blant annet om å trigge sanseapparatet, for minner utløses, – av noe. En hendelse, en lyd, en smak, en lukt, et syn, en følelse. Dette skal vi benytte oss av, – hver for oss og i fellesskap, for den kollektive hukommelsen trigger ofte den personlige, og omvendt. For å få liv i teksten skal vi også ta i bruk noen enkle verktøy for å kunne skrive variert og godt. 

 

Kurset går over tre onsdagskvelder i 20229. mars, 16. mars, 23. mars

 

Sted: St. Croix-huset i Fredrikstad

(6 min å gå fra togstasjonen, 7 min fra bussterminalen)

Adresse: St. Croix gate 16, 

1607 Fredrikstad

Tid: 18:00 - 21:00

Pris: 2100 kr

Kaffe og te

 

Kontaktinfo: jorunn@tekstuniverset.no - telefon: 971 23 102
Kursholder: 

Kristin von Hirsch er forfatter, fotobasert billedkunstner og grafisk designer. Hun står blant annet bak de fire bestselgende bøkene om Barndom på 50-60-70- og 80-tallet. Hun er utdannet bibliotekar og har en master i filosofi og religion. Hun har holdt en rekke kurs i skrive-og minneteknikker og utdanner seg nå til filosofisk praktiker. kristinvonhirsch.no

Ingen kommentarer: