onsdag 7. juli 2021

Sensommerkurs på Hotell Borge


Portrettfoto: Trond Jonassen

Tekstuniverset følger opp suksessen fra 2018 med sensommerkurs.
I slutten av august er det praktfullt på Hotell Borge med gode temperaturer både i sjøen og i svømmebassenget. Feriegjestene har reist, og det er stille i den store hagen. Dette er et supert sted og tidspunkt for et fordypende kurs og en meningsfull ferie.

Dette kurset ønsker å gi verktøy til mennesker som søker større tilgang til både kreativitet og selvinnsikt i livet sitt.

    Vi vil se på hva som fremmer skapergleden og tilliten til ditt eget uttrykk, og tilsvarende forsøke å avdekke hva det er som hindrer og stanser deg i en kreativ prosess.

   Som et redskap til økt forståelse av denne tematikken, vil vi bruke skriveøvelser, samt «Voice Dialogue», som kan være med på å avsløre indre motsetninger. Vi vil også hente støtte fra Enneagrammet, et gammelt visdomssystem som kan være en stor øyeåpner i forbindelse med selvforståelse og utvikling.

   Vårt mål er at du etter endt kurs skal ha lyst til å starte en berikende prosess og/eller prosjekt der du bruker din egen skaperkraft og kvaliteter.


Kurset krever ingen forkunnskaper, og passer både for enkeltpersoner og par. Det er lagt opp til at det skal være et personlig møte med hver deltaker, slik at det kun er 10-12 plasser på kurset. 

Kursleder er Kjersti Wold og Geir Vang. De har holdt kurs sammen siden 2007, skrevet en prisvinnende roman sammen og turnert med Den kulturelle skolesekken i en årrekke. Kjersti har et langt forfatterskap bak seg, og Geir har jobbet med musikk hele sitt arbeidsliv, sammen driver de Noesis – senter for kreativitet og kommunikasjon, www.noesis.no

Link til Kjersis forfatterside på facebok: Her :-)

Tidspunkt:
27.-29. august 2021

Oppstart: Klokken 18. den 27. august.
Avsluttes
klokken 16. den 29. august.

Pris:
5300,-
Inkludert helpensjon i enerom i to dager.

Pris uten overnatting:
4400,-
Pris uten overnatting og middag:
3700,-
Link til praktisk informasjon og betalingsbetingelser:
Her :-)


Det er mulig å utvide oppholdet på Hotell Borge både i forkant og etterkant av kurset.
Booking gjøres direkte med 
Hotell Borge på telefon: 33 38 18 50

! Vær tidlig ute hvis du vil være sikker på å få plass !

Ta med noe å skrive på og noe å skrive med.
Trenger ikke ha med datamaskin.

Her er noen bilder fra vakre Hotell Borge:


Ingen kommentarer: