fredag 20. november 2020

Kreativitet og livsutfoldelse. Skrivekurs med KJERSTI WOLD

 

Kreativitet er en kongevei til glede, overskudd og livsbejaelse. Som barn har vi naturlig tilgang til disse kvalitetene, men på sikt lukkes ofte det frie, utforskende og gledesfylte uttrykket gradevist. Mange av oss ender opp med å bli overdrevent selvkritiske når det gjelder egen kreativ utfoldelse. Dette kurset har til hensikt å åpne kongeveien igjen.

Vi møtes til en samling på Hotell Borge i Tønsbergskjærgården, der vi ved hjelp av ulike teknikker og skriveøvelser både bevisstgjør og åpner opp for skapende i oss selv. Musikk, foto og frisettende tegning vil også bli brukt i undervisningen. Etter avsluttet kurs starter deltakerne på et tre måneders selvstudium med utgangspunkt i boka "Kreativitet»  («The Artist Way») av Julia Cameron.  Dette er verdenssuksess av et kurs, som hjelper den enkelte til å åpne for tilbakeholdt og nedstengt skaperkraft. For å følge denne prosessen blir det et månedlig webinar med skriveoppgaver, utvekslinger og veiledning.

Dette er et kurs for deg som ønsker å integrere mer kreativitet i livet ditt.

Kursleder er Kjersti Wold som i over 30 år har jobbet som forfatter og kursholder. Hun har mye egenerfaring med både det som hemmer og fremmer kreativitet.

Datoer: 6. og 7. mars.
Tid: 11.00 til 17.30 på lørdag, 10.00 til 16.00 på søndag.
Webinarer: 6. april, 4. mai og 1. juni.
Alle dager fra klokken 19 -21.
Pris: 5500,-
(dette inkluderer overnatting med fullpensjon på enkeltrom på
Hotell Borge, samt kurs og webinarer.)

Link til betalingsbetingelser og praktisk informasjon: HeR

Ingen kommentarer: