onsdag 5. juni 2019

Helsefremmende skriving med Kjersti Wold

Helsefremmende skriving
– to dagers kurs på Hotell Borge 25. og 26. januar

I fjor høst utkom boka «Helsefremmende skriving». Dette er et pionerarbeid i norsk sammenheng, men bygger på 30 års internasjonal forskning på effekten av personlig basert skriving. Det viser seg at det å skrive tett på eget liv har positiv effekt på immunforsvaret og kan virke styrkende på både fysisk og psykisk helse. Boka er blant annet omtalt av Frode Thuen i A-magasinet: Les HeR


Foto: Jorunn G. Solli
Kjersti Wold har vært opptatt av skrivingens helsebringende effekt i nærmere 20 år. Hun er en mentor innen dette arbeidet her til lands, og hadde selv stort utbytte av personlig basert skriving under kreftforløpet sitt i 2015 og 2016.

Kurset vil handle om ulike teknikker og innfallsvinkler som kan benyttes når man befinner seg i vanskelige livsfaser, men det vil også ha fokus på hvordan man kan opprettholde vitalitet og kreativitet gjennom å skrive i det daglige.  Kurset er ment å være både inspirerende og matnyttig.

For å få vite litt mer om boka «Helsefremmende skriving», hør gjerne på dette intervjuet.
Trykk: HER

Kurset krever ingen forutsetning, og passer både for skrivelystne, behandlere, brukere og de som ønsker å utforske egenerfaring som utgangspunkt for litterære tekster.

Kurstidspunkt:
Lørdag 25.01 fra  11 – 18
Søndag 26.01 9.30 til 15.30
Sted:
Hotell Borge, Husøy i Vestfold
Måltider:
Lørdag: lunsj 13.30 og middag 19.30
Søndag: Frokost 08.30 til 09.30 og lunsj 12.30

Pris: 3800,- inkluderer 13 timers kurs, én overnatting i enkeltrom, én frokost, to lunsj og én middag.
Praktiske beskjeder og betalingsinformasjon HeR

Ingen kommentarer: