lørdag 16. februar 2019

Drøm, skriving og selvforståelse. Med Kjersti Wold

En drøm og en litterær tekst har mye til felles. Begge har en dramaturgi der det inngår karakterer og handlinger, enten disse fremstår som realistiske eller surrealistiske. Det heter seg at om natten er vi alle diktere. Både en drøm og en tekst kan berøre følelser og eksistensielle temaer, som man kan få økt innsikt av å fordype seg i.  

I Talmud står det at en utolket drøm er som et ulest brev. På dette kurset vil deltakerne bli innført i ulike tolkningsverktøyer for å tyde underbevissthetens nattlige korrespondanse, samtidig som det vil bli vektlagt hvordan drømmebilder kan igangsette kreative prosesser.
  
Kjersti Wold vil bruke en jungiansk tilnærming til drømmearbeidet, og undervisningen vil i høy grad handle om hvordan drømmer og skriving i kombinasjon kan gi inspirasjon og selvinnsikt.
Kurset passer for mennesker som ønsker større tilgang til egen skaperkraft og intuisjon. Det kreves ingen forkunnskaper

Dato: 6.- 8. august 2019
Det er mulig å komme en dag før og en dag etter kurset.
Da må du avtale det direkte med Hotell Borge:  (+47) 33 38 18 50

Tidspunkt:
Oppstart klokken 11 på tirsdag 6. august
Avslutning ca klokken 16. torsdag 8. august
Pris: 5800,-
Dette inkluderer ut over et tredagers-kurs; to overnattinger i enkeltrom med eget bad, to frokoster, to middager og tre lunsjer.


For påmelding og spørsmål:
Jorunn Greiff Solli

+47 97 123 102

Betalingsinformasjon og praktisk informasjon får du HeR
Sted. Hotell Borge, midt i Tønsberg / Nøtterøy-skjærgården
Det kan tilføyes at det er vakkert og sommerlige på Hotell Borge på denne tiden av året, med mulig for å bade både i sjøen i og i badebassenget. Kurset kan således være en kortreist ferie. (I alle fall for de som bor på Østlandet.) 

Når det gjelder skriveoppgaver, kan disse gjerne utføres for hånd når vi jobber i plenum. Hvis noen av ulike grunner foretrekker å skrive på PC, er det i orden..

 
Måltider:  
Tirsdag 6. august  
Lunsj 13:30
Middag 19:30
Onsdag 7. august  
Frokost 09:00 til 10:00
Lunsj 13:30
Middag 19:30
Torsdag 8. august  
Frokost 08:30 - 09:00
Lunsj 12:30-->

Ingen kommentarer: