lørdag 10. desember 2016

Å favne både det vakre og det vonde. Skrivekurs med Kjersti WoldÅ favne både det vakre og det vonde
Skriving som eksistensiell prosess
18. og 19. mars 2017

Dette er et kurs for mennesker som ønsker å lære mer om hvordan skriving kan brukes som hjelp i kriser og som generell veiviser mot personlige kvaliteter.

Deltakerne vil bli presentert for ulike skriveteknikker og oppgaver som kan bidra til å styrke selvinnsikten og evnen til å romme livets mangfoldighet.

På kurset vil begrepet maitri bli særlig vektlagt. Maitri er et sanskrit ord for en kjærlig holdning til seg selv.

Kurset krever ingen forkunnskaper. Det passer for alle som er interessert i litteratur, kunst, psykologi, filosofi og mytologi, kort sagt; kurset passer for alle som er interessert i menneskers indre liv, sitt eget og andres.

Kursleder er Kjersti Wold, faglitterær og skjønnlitterær forfatter. Hun har gjennom 20 år vært en av landets mest etterspurte kursledere innen kreativ skriving. For tiden er hun redaktør på en bok om posttraumatisk vekst (PTV ), og jobber med en fagbok om skrivingens helsefremmende aspekt. Hun har selv gjennomlevd et krevende sykdomsforløp med kreft, og er opptatt av hvordan smerte og vanskelige perioder kan bidra til personlig vekst.

Kurset skjer i samarbeid med Tekstuniverset og er lagt til vakre Borge Hotell på Nøtterøy.
Pris for 15 timers kurs, samt overnatting i enkeltrom og fullpensjon på hotellet er 3600,-
Kurset starter klokken 11 på lørdag og avsluttes klokken 16 på søndag. Prisen inkluderer lunsj og middag den første dagen, og frokost og lunsj den andre dagen.
 
Lørdag: Lunsj klokka 14 Middag kl. 20.
Søndag frokost 8.30 Lunsj kl 12.30.


For påmelding og mer info, send en e-post til jorunn@tekstuniverset.no

Ingen kommentarer: