tirsdag 6. september 2016

Åpen Mikrofon på Mir 4. desember

Vil du være med så heng på.

Et arrangement der alle møter hverandre med vennlighet og respekt, uansett om vi fomler og famler i det litt rare språket eller er garva prisbelønte forfattere.

Lyst til å prøve ut dine selvskrevne tekster for et publikum? Trenger du en deadline? Nå har du sjansen til å bli med på lavterskeltilbudet Åpen Mikrofon på Café Mir Toftesgate 69 i Oslo, søndag 4. desember 2016. Dørene åpnes eksakt klokka 18.00 og opplesninga begynner ca 18:45. Både publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Vi leser (og synger, deklamerer, forteller) fra egne tekster og lytter til de andres. Gir og får respons - nye ideer og inspirasjon.

Ønsker du å bli med?

Kontakt:
E-post: Jorunn Greiff Solli
Tlf: 97 123 102

Rekkefølgen blir satt ved ulike tilfeldighetsprinsipper. Det er satt av maks 5 minutter per innslag og det fint dere selv passer på at dere overholder tidsrammen. For at alle skal få like mye oppmerksomhet fra publikum, er det jo mest omtenksomt å ikke lese lenger enn den fastsatte tida.


Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter knyttes og gode ting skje.

Det er hyggelig om oppleserne blir igjen helt til sistemann har lest. Tanken bak dette arrangementet er at det skal være en utveksling.
Lytte og bli lyttet til. Se og bli sett.

Ta veldig gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamer for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler og litterære arrangementer m.m.


Jeg legger ut navnene på deltagerne etter hvert som de melder seg på.
(maks 20 deltagere):
 


Her er rekkefølgen på folk som skal opptre.
Publikum er hjertelig velkommen.
Arrangementet er gratis. 
-->
Bjarne Hattestad
Beater Riiser
Julie Skaufel
Gro Claussen
Hanne Lydia Opøien Figenschou
Lindis Hallan
Marit Persheim
Camilla Bogetun Johansen
Linnèa Bjerke
Jan I. Sørensen
Ingebjørg Torgersen
Lisa Elstad
Anne Opsand
Siri Broch Johansen
Stein Holte lanserer diktsamlinga "Hvorfor ulver uler"4 kommentarer:

NA sa...

Hei. Jeg meldte meg på, til den 4. desember, men trakk meg på samme Facebook. Jeg begynte på et prosjekt, har stor sett fått mye flott respons på det, men går i tenkeboksen nå. Med vennlig hilsen.

PS Har fått litt blod på tann når det gjelder å shine opp min store arv, Raknerudvillaen, opprinnelig på Hamar, men som har gått over i digital form. Den er full av tekster jeg har utgitt, ikke mine. Der står også om mine tre romaner som er innkjøpt for bibliotekene. Min venn utlendingen er den siste og kan også fåes i klassesett gratis mot henting. Jeg håper å få ut én bok til, roman/noveller og diktsamling.

nilsamund(a)gmail.com
ww.raknerudvillaen.no

NA sa...


Se tidl. kommentar. Det skulle stå at villaen.no "er full av tekster jeg har utgitt," og ikke BARE mine. Det er bare å hoppe gjennom taket til venstre (http://www.raknerudvillaen.no/Ark-tegn.html)

Jorunn Solli sa...

Det er notert. Du er hjertelig velkmmen en annen gang :-)
God jul...og vel så det

NA sa...

VI kan gjerne ta en alvorlig prat om å være alvorlig; du opfordra meg til å skrive om kjærlighet og har sagt du setter pris på at jeg er alvorlig. Men for en gammal gubbe å snakke og dikte om seksuell kjærlighet kan bli i tøffeste laget, for mange. Ikke for deg vel?