torsdag 21. april 2016

Minneskriveverksted på Gjettum Gård

Minneskriveverksted med Jorunn G. Solli.

På disse skriveverkstedene er målet å inspirere deltagerne til å skrive ned små og store episoder fra livet. Det kan ligge mye kraft og intensitet i både de storslagne og de mest trivielle hendelsene. I løpet av kurset vil deltagerne få skrevet ned noen vakre, triste, forunderlige, forferdelige eller gøyale historier.


Skriver man jevnlig, er åpen og følger intuisjonen sin, tror jeg man kan komme i kontakt med flere nøkkelhistorier i eget liv. Kanskje får man nye, eller i alle fall flere innfallsvinkler til sin livshistorie. Vi jobber med å få språket til å leve og gjøre det litterært interessant. Da er det morsommere å skrive og det blir spennende lesning for andre.

På minneskriveverkstedet vil det bli gitt noen generelle skriveråd, og mye spennende kan skje når en gruppe vennligsinnede mennesker, med ulike erfaringer, møtes for å skrive om gamle dager. Det vil bli brukt ulike leker og teknikker for å skape skriveglede og vekke hukommelsen.

Tanken er også at skriveverkstedet skal inspirere folk til å fortsette å skrive hjemme. Det kan være fint å fullføre eller renskrive tekster mellom hver gang vi møtes. De som vil kan også få skriveoppgaver å jobbe med hjemme.

Det trengs ingen forkunnskaper, bare en lyst til å skrive. Å skrive er en glede i seg selv, men det kan også være spennende for venner og familie å få innblikk i minner fra gamle dager.

Pris per time for enkeltpersoner: 500,-
For gruppe på 4 deltagere og opp til 8 deltagere: 1000,- per time
 

Jorunn G. Solli
E-post: jorunn@tekstuniverset.no
Tlf: 97123102

Det er supert om dere kjøper eller låner disse bøkene:
"Skriv ditt liv" av Kjersti Wold
"Skriveboka" av Merete Morken Andersen 

  
Sted:
Gjettum gård inngang A
Gjettumveien 121
1346 Gjettum i Bærum


Veibeskrivelse HeR


Ingen kommentarer: