tirsdag 23. februar 2016

Åpen Mikrofon på Mir 8. mai


Vil du være med så heng på.
Et arrangement der alle møter hverandre med vennlighet og respekt, uansett om vi fomler og famler i det litt rare språket eller er garva prisbelønte forfattere.

Lyst til å prøve ut dine selvskrevne tekster for et publikum? Trenger du en deadline? Nå har du sjansen til å bli med på lavterskeltilbudet Åpen Mikrofon på Café Mir Toftesgate 69 i Oslo, søndag 8. mai 2016. Dørene åpnes eksakt klokka 18.00 og opplesninga begynner ca 18:30. Både publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Vi leser (og synger, deklamerer, forteller) fra egne tekster og lytter til de andres. Gir og får respons - nye ideer og inspirasjon.
Ønsker du å bli med?

Kontakt:
Tlf: 97 123 102
Rekkefølgen blir satt ved ulike tilfeldighetsprinsipper. Det er satt av maks 5 minutter per innslag og det fint om dere selv passer på at dere overholder tidsrammen. For at alle skal få like mye oppmerksomhet fra publikum, er det jo mest omtenksomt å ikke lese lenger enn den fastsatte tida.
Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter knyttes og gode ting skje.
Det er hyggelig om oppleserne blir igjen helt til sistemann har lest. Tanken bak dette arrangementet er at det skal være en utveksling. Lytte og bli lyttet til. Se og bli sett. 
Ta veldig gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamer for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler og litterære arrangementer m.m.

Jeg legger ut navnene på deltagerne etter hvert som de melder seg på. Hvis dere vil, kan dere skrive noen ord om dere selv, jeg kan eventuelt lenke til en internettside, eller annen informasjon om dere selv (maks 20 personer):

Det er nå ikke plass til flere deltagere. Publikum er hjertelig velkommen.


Per Grimstad
Heidi Berg Simensen
Silje Husemoen
Per Larsen
Charlie Cosmo
Regine Folkman Rossnes
Heidi Seim Pettersen
Erik Skuggevik
Marianne Johansen
Rune Arnestad
Lisa Elstad
Camilla Bogetun Johansen
Kari Gerhardsen Vikestad
Siri Broch Johansen
Sigurd Uggen
Anniken Seglem Krokstad
Kari Wingård
Edvard Granum Dillner
Gro Claussen
Kirsten Møyner
Dagmara Bossy
Randi Strøm
 1 kommentar:

Tomas sa...

Hei!
Jeg ville bare legge igjen en liten kommentar til deg her å takk for mye fint lesestoff her inne. Jeg er selv blogger og blogger om alt mellom himmel og jord
☺ Ta en tur innom en gang da ☺