mandag 14. september 2015

Åpen Mirkofon på Mir


Lyst til å prøve ut dine selvskrevne tekster for et publikum? Trenger du en deadline? Nå har du sjansen til å bli med på lavterskeltilbudet Åpen Mikrofon på Café Mir Toftesgate 69 i Oslo, søndag 29. november 2015. Dørene åpnes eksakt klokka 18.00 og opplesninga begynner ca 18:30. Både publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Vi leser (og synger, deklamerer, forteller) fra egne tekster og lytter til de andres. Gir og får respons - nye ideer og inspirasjon.
Ønsker du å bli med?
Kontakt: Jorunn Greiff Solli eller tlf: 97123102

Rekkefølgen blir satt ved ulike tilfeldighetsprinsipper. Det er satt av maks 5 minutter per innslag og det fint dere selv passer på at dere overholder tidsrammen. For at alle skal få like mye oppmerksomhet fra publikum, er det jo mest omtenksomt å ikke lese lenger enn den fastsatte tida.

Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter knyttes og gode ting skje.

Det er hyggelig om oppleserne blir igjen helt til sistemann har lest. Tanken bak dette arrangementet er at det skal være en utveksling. Lytte og bli lyttet til. Se og bli sett.  
Ta veldig gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamer for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler og litterære arrangementer m.m. 

Jeg legger ut navnene på deltagerne etter hvert som de melder seg på. Hvis dere vil, kan dere skrive noen ord om dere selv, jeg kan eventuelt lenke til en internettside, eller annen informasjon om dere selv (maks 20 personer):

Per Erik Gundersen er så supergrei at han vil filme folk som skal opptre på åpen mikrofon på Mir denne gangen. Gi beskjed i forkant hvis dere ikke ønsker å bli filma. Per Erik vil rediger og lage en dvd som dere kjøpes for 150,- Bestilling av DVD og betaling gjøres på forhånd, men hvis du ikke er fornøyd med din opptreden, kan du uten omkostninger trekke deg og ikke være med på dvd-en. 
Kontakt Per Erik Gundersen hvis det er noe dere lurer på.

Nå er det fulltegna.
Ta kontakt hvis du vil stå på venteliste.
Her er rekkefølgen:

Siri Broch Johansen
Inger Synnøve B Barth
Gro Claussen
Rune Arenstad
Liselotte Steinwender har nettopp debutert med romanen GJØRE SEG VIRKELIG. Hun tar med boka og selger den for 250,-. Vil du ha den, ta med kontanter på Mir.
Sagt om boken: Urovekkende, saftig, ubehagelig, heftig, skruppelløs, modig, ærlig, hensynsløs. Ta med cash hvis du vil kjøpe
Julie Berge Larsen
Ilvar Mar
Jan I Sørensen
Martine Johansen. Forfatter av Hvite jenter kan ikke synge blues 
Bjarne Hattestad
Sigrun Halvrosen
Rune Garberg
Merethe Saga Lønnum
Eskild Åsmul
Marianne Johansen
Per Erik Gundersen
Kari Gerhardsen Vikestad
Tone Skaranger
Sigurd Uggen
Camilla Bogetun Johansen
Beate Riiser
Morgan Adolfsen

Ingen kommentarer: