torsdag 6. august 2015

Åpen Mikrofon i Tromsø under OrdkalottenTekstuniverset henger seg på Ordkalotten Internasjonale Litteraturfestival
Lyst til å prøve ut dine selvskrevne tekster for et publikum? Trenger du en deadline? Nå har du sjansen til å bli med på lavterskeltilbudet Åpen Mikrofon på Driv Storgata 6 Tromsø onsdag 30. september 2015 klokka 22. Både publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Vi leser (og synger, deklamerer, forteller) fra egne tekster og lytter til de andres. Gir og får respons - nye ideer og inspirasjon.
Ønsker du å bli med?
Send en e-post til Tekstuniverset eller ring: 97 123 102

Jeg legger ut navnene på deltagerne etter hvert som de melder seg på. Hvis dere vil, kan dere skrive noen ord om dere selv, jeg kan eventuelt lenke til en internettside, eller annen informasjon om dere selv.

Rekkefølgen blir satt etter et eller annet tilfeldighetsprinsipp, så den får dere når dere kommer.

Det er satt av maks 5 minutter per innslag og det fint dere selv passer på at dere overholder tidsrammen. For at alle skal få like mye oppmerksomhet fra publikum, er det jo mest omtenksomt å ikke lese lenger enn den fastsatte tida.
Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter knyttes og gode ting skje.

Det er hyggelig om oppleserne blir igjen helt til sistemann har lest. Tanken bak dette arrangementet er at det skal være en utveksling. Lytte og bli lyttet til. Se og bli sett.  
Ta veldig gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamer for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler og litterære arrangementer m.m. 

Vi kan jo henge oss på festivalens tema og lese tekster som knytter seg til festivalens tema som er KROPP. En mulighet, men ingen nødvendighet.


Jeg skriver ned navene etter hvert som folk melder seg på:


Ingebjørg Liland

Arne Wilhelm Theodorsen

 
Kirsti Wester Amundsen


Therese Bakkevoll

Merethe Saga Lønnum : i høst kommer jeg med et bidrag i en juleantologi - Magiske gatelys - (inntektene går til Streetlight). Bidraget  mitt til denne antologien er et kapittel i en roman jeg planlegger å ha klar over jul. Romanens hovedperson er Tilde, en kvinne som bærer merkene etter en barndom hun aldri helt klarte flykte fra. Det er ikke på utsiden det svir.

Gøril Evans
Har utgitt bøkene
OVER STOKK OG STEIN

&
og dagen skal vare evig

Ingen kommentarer: