lørdag 8. august 2009

Nye Skrivekurs for folk over 60 år

Jeg holder skrivekurs som henvender seg til folk over 60 år, og som fokuserer på erindringer. Målet er å få deltagerne til å skrive ned minner fra da de var barn og ungdom. Jeg håper at folk i løpet av kursene vil få skrevet ned noen vakre, triste, forunderlige, forferdelige eller gøyale historier. Tanken er også at kurset skal inspirere folk til å fortsette å skrive hjemme.
Det trengs ingen forkunnskaper, bare en lyst til å skrive. Jeg har mange leker og teknikker for å sette i gang tanker, og frambringe minner. Det vil bli gitt noen generelle skriveråd, men jeg har ingen fasit. Innimellom vil vi også ha andre skriveøvelser der målet er at deltagerne skal utfolde seg språklig.
Mye spennende kan skje når en gruppe vennligsinnede mennesker møtes og skriver om gamle dager. Grunnen til at jeg deler inn skrivekursene mine i aldersgrupper er fordi gruppen da har levd noenlunde samtidig og derfor kan bruke hverandre til å assosiere fram minner. For å melde seg på dette kurset trenger man ikke anse seg selv som en flink skribent, eller være god i rettskrivning. Å skrive er glede i seg selv, men det kan også være spennende for venner og familie å få innblikk i den eldre generasjons minner fra gamle dager. Jeg synes det er fint om folk med ulik erfaring kan møtes og utveksle tanker og minner. Ta gjerne kontakt med meg hvis det er noe dere lurer på.

Evo-culture-house. Markalleen 15 B, 1368 Stabekk
Kr. 2400. Minimum 5 deltagere og maks 9 deltagere.
Påmelding og spørsmål kan rettes til
Jorunn Solli: tekstuniverset@gmail.com
eller på telefon: 97 123 102
Blogg:http://tekstuniverset.blogspot.com/

Ingen kommentarer: