mandag 10. september 2018

Minneskriveverksted med Jorunn G. Solli høst 2018

8. 15. 22. 29. november 2018
6. og 13. desember 2018
3. og 10. januar 2019
Klokka 18 til 21 alle dagene. 
Låven på Gjettum gård.


Pris: 3200,-

Maks 8 deltagere

På disse skriveverkstedene er målet å inspirere deltagerne til å skrive ned små og store episoder fra livet. Det kan ligge mye kraft og intensitet i både de storslagne og de mest trivielle hendelsene. I løpet av kurset vil deltagerne få skrevet ned noen vakre, triste, forunderlige, forferdelige eller gøyale historier.
Skriver man jevnlig, er åpen og følger intuisjonen sin, tror jeg man kan komme i kontakt med flere nøkkelhistorier i eget liv. Kanskje får man nye, eller i alle fall flere innfallsvinkler til sin livshistorie. Vi jobber med å få språket til å leve og gjøre det litterært interessant. Da er det morsommere å skrive og det blir spennende lesning for andre.

På minneskriveverkstedet vil det bli gitt noen generelle skriveråd, og mye spennende kan skje når en gruppe vennligsinnede mennesker, med ulike erfaringer, møtes for å skrive om gamle dager. Det vil bli brukt ulike leker og teknikker for å skape skriveglede og vekke hukommelsen.

Tanken er også at skriveverkstedet skal inspirere folk til å fortsette å skrive hjemme. Det kan være fint å fullføre eller renskrive tekster mellom hver gang vi møtes. De som vil kan også få skriveoppgaver å jobbe med hjemme.

Det trengs ingen forkunnskaper, bare en lyst til å skrive. Å skrive er en glede i seg selv, men det kan også være spennende for venner og familie å få innblikk i minner fra gamle dager.

Jorunn G. Solli
E-post: Jorunn
Tlf: 97123102
  
Sted:
Gjettum gård inngang A
Gjettumveien 121
1346 Gjettum i Bærum

Veibeskrivelse HeR

Ingen kommentarer: