torsdag 25. mai 2017

Tekst for tog. Åpen mikrofon på Hovedsporet i Spikkestad

Jan I.Sørensen, og HovedSPORET cafe & bar; på Spikkestad, i samarbeid med Tekstuniverset, inviterer til helaften i Togets Tegn.
9. september 2017, Det blir tekst, musikk, dans, andre uttrykk som alle penser innpå temaet: tog, skinner, vogner...tunneler, billetter, grønne flagg, fløyter... godsvogner, stasjonsbygninger, perronger, ja, i det hele tatt!

Deltakere melder seg på via jorunn@tekstuniverset.no / 97123102
4 minutter pr. opptreden - det blir pauser underveis. Bar med alle rettigheter; så her blir det også mulig og få kjøpt kakao og vafler. Arrangementet er betjent fra 18:00 og opplesninga starter halv sju.
Hovedsporet åpner 12:00 - stenger 24:00. Tog hver 1/2 time t/r.

Her blir det høy allsang- faktor, tralling og lalling, prosa, og poesi:
"I'm sitting in the railway station.
Got a ticket for my destination.
On a tour of one-night stands
my suitcase and guitar in hand.
And every stop is neatly planned
for a poet and a one-man band..."(Paul Simon)
Om ikke akkurat sånn - så sånn ca. sånn blir det. Uansett, vær eller klær, alle i sær : Velkommen skal du være! Stig på!!

Både publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Rekkefølgen blir satt etter et eller annet intrikat tilfeldighetsprinsipp.

Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter knyttes og gode ting skje.
Det er hyggelig om oppleserne blir igjen helt til sistemann har lest. Tanken bak dette arrangementet er at det skal være en utveksling. Lytte og bli lyttet til. Se og bli sett.

Ta veldig gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamer for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler og litterære arrangementer m.m.
Forrige gang vi arrangerte tekst for tog tok Nils Amund Raknerud initiativ til at vi leste på toget fra Oslo til Spikkestad. Håper vi får til det denne gangen også. Det vil dere få informasjon om i god tid.
Leeenge til september.

Maks 20 deltagere. Legger ut deltagere etter hvert som de melder seg på.
Rekkefølgen settes dagen før vi skal opptre:Bente-Linn Huseby
Kari Gerhardsen Vikestad
Margaret Solberg
Nina Svenne
Victoria Larsen
Anniken Seglem Krokstad
Tobbe Malm

Ingen kommentarer: