onsdag 6. januar 2016

Melding fra Thomas Kolbein Bjørk Olsen

Hei!
Jeg jobber som frilansjournalist og fotograf med base i Berlin, og er stadig på reisefot sammen med min svenske kollega Eva. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med nordmenn og svensker vi kan skrive hjem om.

Frem mot sommeren skal vi blant annet besøke Brussel, Puerto Rico, Paris, Stockholm, London, Belfast, Dublin, Oslo, Cape Town, Milano, Luleå, Kiruna, Budapest, Praha og Wroclaw, i tillegg til å være hjemom i Berlin.

Bor du i en (eller flere) av disse byene? Eller kjenner noen som gjør det, tips oss gjerne!

Vi jobber frilans for lokalaviser, magasiner og uke-, fag- og nisjeblader. Så vi er interessert i et bredt spekter av historier.

Kunstnere, musikere, skribenter, forfattere, poeter, journalister, designere, gründere, restaurant- eller butikkinnehavere, lobbyister, studenter, eksperter på x eller y, eller noen som har en spennende hobby. Nordmenn og svensker som jobber med bygg, landbruk eller dyrehold i utlandet. Men også mer personlige historier er interessante; om integrering i en ny kultur, har du lært språk på en utradisjonell måte, fått barn i utlandet eller kjempet mot andre lands byråkrati? Eller noe helt annet!

I tillegg til en rekke norske og svenske lokal- og regionsaviser har vi levert saker til bl.a. Aftenposten, Expressen, Aftonbladet, D2, Scandinavian Traveler, Ballade, Klassisk Musikkmagasin, Opus, Gaysir, Byggeindustrien, Tidningen Landbruk, Foreldre & Barn, Plaza, Kamille, ABC Nyheter, Ny Teknik, Mat & Vänner, Faktum, Aperitif, Moderna Resor m.fl.

På forhånd tusen takk for tips! Kanskje vi ses i 2016?!

Thomas Kolbein Bjørk Olsen
thomas@berlinkontoret.no

Ingen kommentarer: