fredag 12. juni 2015

Åpen mikrofon på Hønse-Lovisas Hus

-->
Lyst til å prøve ut dine selvskrevne tekster for et publikum? Trenger du en deadline? Nå har du sjansen til å bli med på lavterskeltilbudet Åpen Mikrofon på Hønse-Lovisas Hus Sandakerveien 2. 0473 Oslo (( Trikk 11, 12, 13 til Biermannsgate Buss 21 til Sannergata) De serverer og selger kaffe og vafler Torsdag 15. oktober klokka klokka 19.30.
 Både publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Vi leser (og synger, deklamerer, forteller) fra egne tekster og lytter til de andres. Gir og får respons - nye ideer og inspirasjon.

Ønsker du å bli med? send en e-post til Jorunn

Jeg legger ut navnene på deltagerne etter hvert som de melder seg på. Hvis dere vil, kan dere skrive noen ord om dere selv, jeg kan eventuelt lenke til en internettside, eller annen informasjon om dere selv.

Rekkefølgen blir satt etter et eller annet tilfeldighetsprinsipp, så den får dere når dere kommer.

 Det er satt av maks 5 minutter per innslag og det fint dere selv passer på at dere overholder tidsrammen. For at alle skal få like mye oppmerksomhet fra publikum, er det jo mest omtenksomt å ikke lese lenger enn den fastsatte tida.
Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter knyttes og gode ting skje.

Det er hyggelig om oppleserne blir igjen helt til sistemann har lest. Tanken bak dette arrangementet er at det skal være en utveksling. Lytte og bli lyttet til. Se og bli sett.  

Ta veldig gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamer for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler og litterære arrangementer m.m. 

Nå er det ikke plass til flere opplesere denne kvelden. Send meg en mail hvis du vil stå på venteliste:


Gro Claussen

Marianne Johansen
Bente-Linn Bergene Huseby
Per Erik Gundersen
Bente-Linn Bergene Huseby
Per Carolus
Oddvar Schølberg

Inger Synnøve B Barth

Jan I. Sørensen

Julie Berge Larsen
Bjarne Hattestad

Siri Broch Johansen

Liselotte Steinwender fra Sandefjord lanserer sin debutroman "Gjøre seg virkelig" 11. november i Sandefjord. Romanen utgis på epos forlag. Handlingen utspiller seg i et ungdomsmiljø på åttitallet, så romanen kan appellere både til dem som er unge i dag og til dem som var det for et par tiår siden. Temaer i boka er identitet, vennskap, forelskelse, spiseforstyrrelser, skriving - men dypest sett det å gjøre seg selv virkelig. Liselotte leser utdrag fra romanen.
Camilla Bogetun Johansen
Kari Gerhardsen Vikestad
Johannes Eines
Merethe Saga Lønnum

Ingen kommentarer: