søndag 17. august 2014

Åpen Mikrofon søndag 26 oktober på Café Mir. Toftesgt. 69 0552 Oslo


Lyst til å prøve ut dine selvskrevne tekster for et publikum? Trenger du en deadline? Nå har du sjansen til å bli med på lavterskeltilbudet Åpen Mikrofon på Café Mir. Toftesgt. 69, 0552 Oslo. Søndag 26. oktober klokka 18.30
Både publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Vi leser (og synger, deklamerer, forteller) fra egne tekster og lytter til de andres. Gir og får respons - nye ideer og inspirasjon.
De som vil opptre sender en mail til jorunn@tekstuniverset.no
Hvis dere vil, kan dere skrive noen ord om dere selv, jeg kan evt linke til en webside dere har eller legge ut et bilde av dere på bloggen. Det er også helt i orden at det ikke står noe annet enn navnet derers
Det er fint om de som skal lese kommer 18.00. Rekkefølgen blir satt ved loddtrekning tidligere på dagen. Rekkefølgen får det når de komme. 
Det er satt av maks fem minutter per innslag og det fint dere selv passer på at dere overholder tidsrammen. For at alle skal få like mye oppmerksomhet fra publikum, er det jo mest omtenksomt å holde seg innenfor tidsrammen (med mindre noe annet er avtalt)
Fem personer leser fortløpende og så er det ca ti minutters pause.
Med mindre man har en veldig god grunn, er det hyggelig om oppleserne blir igjen helt til sistemann har lest. Tanken bak dette arrangementet er at det er like viktig å lytte som å bli lyttet til.
Dette arrangementet er et non profit arrangement. Og Cafe Mir stiller med gratis lokale og det er det jo superviktig om vi kjøper noe i baren, sånn at de ikke gå underskudd.
Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter nyttes og gode ting skje.
Det kan hende jeg stiller med en som filmer oppleserne. De som vil ha tilsendt en film av seg selv når de leser, gir en avtalt sum til personen som håndterer filmkameraet .  Filmen vil ikke bli lagt ut med mindre den som leser ønsker det selv.
Ta veldig gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamer for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler og litterære arrangementer etc etc.
Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne.
Det er også hyggelig om noen blir igjen og mingler utover kvelden. Det er da ideer kan deles og bøker og cd-er kan selges. Ofte lurt å ha med kontanter hvis man kommer over et "a offer you can't refuse."
Hvis dere legger ut bilder fra arrangementet på Instagram eller lignende, kan dere gjerne hashtagge Tekstuniverset.
Skikkelig trist at Sound of Mu er nedlagt. Det er mulig de skal lage en bok så hvis dere har bilder fra arrangementer som dere har lyst til å dele kan dere sende de til Tekstuniverset, så videreformidler jeg.Her kommer en en liste over hvem som skal lese:

Sorry: Nå er det ikke plass til fler som skal lese.  Bli med på neste Åpen Mik i Holmestrand

Bjarne Hattestad debuterer med to bøker på Kolofon:
“Nissen, katten og striesekken”
“MS "Hav"
(Håper han tar så vi kan kjøpe en et par signerte bøker)

Stein Holte
Forhåpentligvis er det mer igjen av 2. opplaget av FUCK MÅNEN på Obsternasig Forlag, sånn at vi kan kjøpe en signert bok.


Maj Volden 

Laila Sognnæs Østhagen

(f. 1966) vokste opp i Asker og er bosatt i Oslo. Hun debuterte med romanen Konglehjertei 2012. I morgen forsvinner jeg litt tiler hennes andre bok.

Mer informasjon finners på Oktober forlag 

“I morgen forsvinner jeg litt til” har en egen facebookside.  
Inger Synnøve B. Barth

Heidi Seim Pettersen

Rune Arnestad

Liselotte Steinwender har skrevet noveller, korttekster, dikt og et romanmanus. Hun er publisert i en tekstantologi, tidsskriftene Lasso, Kult og Stemmer, samt avisen Klassekampen. Hun driver enmannsforetaket "Steinwender Tekst", underviser språk og tai chi, og arbeider med utviklingshemmede.

Sigurd N Uggen 

Sigmund Aas

Regine Folkman Rossnes

Eskil Aasmul

http://www.raknerudvillaen.no/Trond Woxen skal lese fra "Den Store Boken Om Terje Vigen"

Julie Berge Larsen

Trond Woxen skal lese fra "Den Store Boken Om Terje Vigen"

JorUnn Solli

Sorry: Nå er det ikke plass til fler som skal lese.  Bli med på neste Åpen Mik i Holmestrand i november


Ingen kommentarer: