torsdag 13. januar 2011

Skriveverksted for folk over 60 år

Jeg holder skriveverksted som henvender seg til folk over 60 år med fokus på erindringer. Målet er å få deltagerne til å skrive ned minner fra da de var barn og ungdom. Jeg håper at folk i løpet av kursene vil få skrevet ned noen vakre, triste, forunderlige, forferdelige eller gøyale historier. Tanken er også at skriveverkstedet skal inspirere folk til å fortsette å skrive hjemme.
Det trengs ingen forkunnskaper, bare en lyst til å skrive. Jeg har mange leker og teknikker for å skape skriveglede, sette i gang tanker, og vekke hukommelsen. Grunnen til at gruppen er satt sammen etter alder, er at folk som har levd noenlunde samtidig kan assosiere sammen og bruke hverandre til å framkalle minner.

Det vil bli gitt noen generelle skriveråd, men jeg har ingen fasit, og mye spennende kan skje når en gruppe vennligsinnede mennesker, med ulike erfaringer, møtes for å skrive om gamle dager. For å melde seg på dette kurset trenger man ikke anse seg selv som en flink skribent, eller være god i rettskrivning. Å skrive er en glede i seg selv, men det kan også være spennende for venner og familie å få innblikk i minner fra gamle dager. Ta gjerne kontakt med meg hvis det er noe dere lurer på.

 

Fredag 15. april: kl.18-21, lørdag 16. og søndag 17. april: kl.11-18
Skriveverkstedet vil bli holdt på V18 i Hof i Vestfold. Vassåsveien 18.

Her er link til informasjon om V18


Prisen for skriveverkstedet er kr. 2 300 inkl. lunsj lørdag og søndag.
Tillegg for 2 netters overnatting inkl. middag på lørdag: 800,-
Mulighet for lørdagsmiddag også for den som ikke overnatter: 100,-
Minimum 6 deltagere og maksimum 10 deltagere.

Påmelding og spørsmål kan rettes til
Jorunn Solli: jorunn@tekstuniverset.no eller på telefon: 97 123 102
Web: www.tekstuniverset.no blogg: http://tekstuniverset.blogspot.com

Ingen kommentarer: