mandag 22. februar 2010

Skriveverksted for folk over 60 år

Jeg holder skriveverksted som henvender seg til folk over 60 år med fokus på erindringer. Målet er å få deltagerne til å skrive ned minner fra da de var barn og ungdom. Jeg håper at folk i løpet av kursene vil få skrevet ned noen vakre, triste, forunderlige, forferdelige eller gøyale historier. Tanken er også at skriveverkstedet skal inspirere folk til å fortsette å skrive hjemme.

Det trengs ingen forkunnskaper, bare en lyst til å skrive. Jeg har mange leker og teknikker for å skape skriveglede, sette i gang tanker, og vekke hukommelsen. Grunnen til at gruppen er satt sammen etter alder, er at folk som har levd noenlunde samtidig kan assosiere sammen og bruke hverandre til å framkalle minner.

Det vil bli gitt noen generelle skriveråd, men jeg har ingen fasit, og mye spennende kan skje når en gruppe vennligsinnede mennesker, med ulike erfaringer, møtes for å skrive om gamle dager. For å melde seg på dette kurset trenger man ikke anse seg selv som en flink skribent, eller være god i rettskrivning. Å skrive er en glede i seg selv, men det kan også være spennende for venner og familie å få innblikk i minner fra gamle dager. Ta gjerne kontakt med meg hvis det er noe dere lurer på.

Denne gangen leier jeg lokale hos
Forretningsutvikling i Storgata 20, vis-a-vis Folketeaterpassasjen, få minutter å gå fra Oslo Sentralstasjon og rett ved trikkeholdeplassen i Brugata/Storgata. Lokalet ligger i 6. etasje med adkomst via en moderne heis. På ringeklokken står det: "Forretningsutvikling Oslo AS”

Kr. 2400. Minimum 5 deltagere og maksimum 9 deltagere.
Onsdager klokken:16.00-18.30:

07.04, 14.04, 21.04, 28.04, 05.05, 26.05, 02.06, 09.06
Påmelding og spørsmål kan rettes til
Jorunn Solli: jorunn@tekstuniverset.no eller på telefon: +47 97 123 102
Web: www.tekstuniverset.no blogg: http://tekstuniverset.blogspot.com

Ingen kommentarer: